Кількість постраждалих рятівників під час розбору завалів ТЦ у Кременчуку збільшилась до трьох

Кількість постраждалих рятівників під час розбору завалів ТЦ у Кременчуку збільшилась до трьох

Укрінформ
Троє рятувальників отримали серйозні травми під час розбирання завалів торгового центру у Кременчуці, в який росіяни влучили ракетою.

 Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ у об’єднаному телеефірі у середу, інформує пресслужба відомства.

“На жаль, сьогодні о 4:00 ранку під час підготовки до демонтажу залізобетонних плит стався зсув однієї з них. Троє співробітників ДСНС отримали травми. Відомо, що у одного з них перелом кісток тазу, у ще одного – закрита черепно-мозкова травма і розтягнення зв’язок правої ноги. Вони госпіталізовані, загрози їхньому життю немає», – розповів посадовець.

За словами Єніна, пошукові роботи тривають. Підрозділи ДСНС вже обстежили та розібрали уламки будівельних конструкцій на 75% загальної площі об’єкту.

Читайте також: У Кременчуці вже розібрали 75% завалів ТЦ, обстріляного росією

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня дві російські ракети вдарили по Кременчуку Полтавської області. Одна з ракет влучила у торговельний центр, де перебували орієнтовно 1000 людей.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко поінформував, що внаслідок ракетного обстрілу ТЦ у Кременчуці загинули понад 20 осіб, 59 постраждали.

У місті 28-30 червня оголосили жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару російських військ.

Прокуратура планує перевірити дії службових осіб торговельного центру «Амстор», які не забезпечили евакуацію під час ракетного удару.

Фото: Полтавська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-