Двоє загиблих, дев’ятеро поранених — наслідки обстрілу Харківщини за добу

Двоє загиблих, дев’ятеро поранених — наслідки обстрілу Харківщини за добу

Укрінформ
В Харківській області за добу внаслідок обстрілів рф із реактивних систем залпового вогню загинули двоє людей і дев’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вдень ворог обстріляв Індустріальний район Харкова, 5 осіб госпіталізували. Окупанти близько 23 години вдарили по Шевченківському району. Унаслідок вибуху в будинку вибило вікна, 1 жінка отримала осколкові поранення та була госпіталізована. Після 23 години росіяни вдарили ще раз по одному з об’єктів інфраструктури Слобідському району. Виникла пожежа. Постраждалих, попередньо, немає», - повідомив голова ОВА.

Також, за його даними, в Індустріальному районі пошкоджені приватні будинки, господарчі будівлі та складські території.

Читайте також: росія продовжує масовані обстріли, під вогнем минулої доби - сім регіонів

По області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський, Богодухівський райони.

У Печенігах Чугуївського району пошкоджені котельня, лікарня, дитячий майданчик та житлові будинки. Росіяни із артилерії обстрілювали село Івашки, Золочівської громади. Авіаудар із вертольотів Ка-52 завдали поблизу села Явірське.

«Внаслідок обстрілу Циркунів, Харківського району, на жаль, 2 людей загинули - чоловіки 29 та 36 років, 1 поранений. Ще 2 поранених у Дергачівській громаді», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Ворог випустив ввечері по прикордонню Чернігівщини 39 снарядів

Він наголосив, що Збройні сили України відбили штурм і змусили окупантів відійти в районах Дементіївки, Довгалівки та Залимана. «Наші захисники тримають позиції, зокрема, і на гарячому Ізюмському напрямку», - додав керівник області.

Як повідомлялося, через постійні ворожі обстріли Харкова та населених пунктів області та знищення навчальних закладів виші та школи готуються до дистанційної форми навчання.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-