Директора Агенції регіонального розвитку в Одесі звільнили через кілька днів після призначення

Директора Агенції регіонального розвитку в Одесі звільнили через кілька днів після призначення

Укрінформ
Наглядова рада Агенції регіонального розвитку Одеської області, яку очолює очільник обласної військової адміністрації, вирішила скасувати рішення про призначення на посаду директора установи Віталія Денісова, прийняте 24 червня.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Одеської ОВА Максим Марченко, передає Укрінформ.

«Cьогодні відбулось засідання наглядової ради установи «Агенція регіонального розвитку Одеської області», на якому прийнято рішення про скасування рішення щодо призначення на посаду директора установи «Агенція регіонального розвитку Одеської області» Віталія Денісова», - зазначив Марченко.

Про призначення на цю посаду колишнього чиновника Одеської міськради Денісова повідомив 24 червня у Фейсбуці голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

За його словами, з початком повномасштабної війни діяльність АРР була інтегрована у Координаційний гуманітарний штаб Одеської області, Денісов же «гарно проявив себе у роботі гуманітарного штабу».

Однак рішення про нове призначення викликало хвилю обурення серед користувачів соцмереж, зокрема з огляду на його роботу у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації та в департаменті екології та рекреаційних зон Одеської міськради.

За даними ЗМІ, у той період, коли Денісов очолював департамент екології та рекреаційних зон Одеської міськради, його підлеглих викрили у розтратах мільйонів бюджетних коштів при ремонті пляжу для людей з інвалідністю на 11-й станції Фонтану. За фактом розкрадання було відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: На Одещині виставили на аукціон зерновий комплекс поруч з поромною переправою

Наглядова рада установи «Агенція регіонального розвитку Одеської області» оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора агенції в липні 2021 року.

Одеська облдержадміністрація та обласна рада ініціювали створення спільного установи - "Агентства регіонального розвитку Одеської області" у грудні 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-