За добу двоє людей загинули та п’ятеро отримали поранення через обстріли Харківщини

За добу двоє людей загинули та п’ятеро отримали поранення через обстріли Харківщини

Укрінформ
На Харківщині російські війська протягом минулої доби знову обстрілювали цивільну інфраструктуру та житлові будинки, в результаті двоє людей загинули та п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«російські окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський та Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області. Загинули 2 жінки, 5 мирних жителів поранені», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ракетний удар по Одещині, обстріл Харкова та вибухи на Херсонщині - зведення ВЦА

Так, у Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще двоє людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін. У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще троє цивільних.

За даними Синєгубова, вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір'я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає.

В області тривають бойові дії. «Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги. У районі Ізюма ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки. Наші захисники чинять спротив, знищуючи живу силу та бронетехніку окупантів», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: На Харківщині росіяни зруйнували майже сотню медичних і понад 420 навчальних закладів

Як повідомлялося, з 19 червня ворог посилив обстріли Харківщини, загиблі та поранені є щодня.

Загалом в області загарбниками зруйновано 4019 житлових будинків, 97 медичних закладів, 427 навчальних установ, 62 заклади культури, 12 промислових підприємств.

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-