У передмісті Запоріжжя 20 будинків пошкоджені ворожими обстрілами

У передмісті Запоріжжя 20 будинків пошкоджені ворожими обстрілами

Фото
Укрінформ
Окупанти обстріляли селище Балабине у Запорізькій області, внаслідок чого пошкоджено 20 будинків.

Про це повідомила пресслужба Запорізької обласної прокуратури, передає Укрінформ.

“За даними слідства, в ніч на 24 червня військовослужбовці країни-агресора з реактивних систем залпового вогню здійснили обстріл цивільної інфраструктури селища Балабине. Серед мирного населення є поранені. За попередніми даними, пошкоджено до 20 домівок місцевих жителів”, - ідеться у коментарі.

У передмісті Запоріжжя 20 будинків пошкоджені ворожими обстрілами / Фото: Запорізька обласна прокуратура

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) ведуть слідчі Управління СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва Запорізької облпрокуратури.

За словами голови Запорізької РДА Олега Буряка, ворог обстріляв громаду мінометними та касетними снарядами. Оскільки удару було завдано по приватному сектору, існує небезпека випадкової детонації або знаходження залишків нерозірваних снарядів. На місці удару працюють представники ДСНС та загони розмінування.

Як повідомлялось, у ніч із 23 на 24 червня у Запоріжжі було чутно серію вибухів, спрацювала повітряна тривога. Українським військовим вдалось знищити ворожу РСЗО "Ураган".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-