На Запоріжжі ворог повністю знищив приміщення колонії

На Запоріжжі ворог повністю знищив приміщення колонії

Фото
Укрінформ
На Запоріжжі у селі Мала Токмачка (Пологівський район) внаслідок ворожого обстрілу вщент знищено два приміщення виправної колонії.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“Вчора надійшла інформація від заявників про наслідки обстрілу Оріхівської виправної колонії у Малій Токмачці. Ворог поцілив по двом приміщенням, внаслідок чого вони повністю знищені”, - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, відучора поліцейські задокументували факт зруйнованого житлового будинку у селі Преображенка Пологівського району. Також внаслідок обстрілу Оріхова мешканці повідомили про руйнування будинків та дворової території.

Читайте також: У Маріуполі в кранах немає водилюдей рятують дощі

В житлових помешканнях повибивало вікна, погнуло двері, пошкоджені стелі та стіни, а в деяких будинках повністю зруйновано дахове покриття. Руйнації зазнав дошкільний заклад освіти, а у багатоповерхівках повибивало шибки та повилітали вікна, осколками потрощені балкони та зруйновано майно у квартирах.

За кожним фактом воєнних злочинів російських військовослужбовців поліцейські зібрали доказові матеріали та передали до УСБУ в Запорізькій області для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Фото: Нацполіція Запорізької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-