В Україні оновили перелік громад у зонах бойових дій та на окупованих територіях

В Україні оновили перелік громад у зонах бойових дій та на окупованих територіях

Укрінформ
Мінреінтеграції оновило актуальний перелік громад у районах бойових дій, на тимчасово захоплених територіях та тих, що в оточенні.

Про це у Телеграмі повідомляє Мінреінтеграції, передає Укрінформ.

"Станом на 21.06.2022 року до оновленого переліку територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), входить 8 областей. Загалом у переліку наразі 303 громади", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як отримати пенсію на окупованих територіях: Мінреінтеграції оприлюднило інструкцію

Зазначається, що це - тергромади Донецької (66), Харківської (51), Дніпропетровської (7), Луганської (37), Запорізької (51), Херсонської (49), Миколаївської (23), Сумської (18) областей. Усі внутрішньо переміщені особи, які перемістилися з цих громад, отримають грошову допомогу від держави.

У Мінреінтеграції додали, що перелік не є фіксованим – він регулярно актуалізується.

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила збройну агресію, що триває з 2014 року.

Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-