На Херсонщині загарбники викрали ексголову Станіславської громади

На Херсонщині загарбники викрали ексголову Станіславської громади

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники викрали ексголову та ексзаступника голови Станіславської територіальної громади Володимира Желуденка та Сергія Смутченка.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє херсонка Оксана Сілюкова.

«Щойно отримала підтвердження викрадення колишніх голови та заступника Станіславської територіальної громади Херсонської області Желуденка Володимира Володимировича та Смутченка Сергія Леонідовича», - йдеться у повідомленні.

Інформацію про викрадення просять максимально розповсюдити задля запобігання насильства над викраденими людьми.

Також депутат облради, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань підтвердив Укрінформу викрадення ексголови та ексзаступника голови Станіславської тергромади.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині інформують про масові затримання чоловіків у Станіславській громаді, людей тримають в ямах, дуже б'ють. Також вивозять і грабують майно громад і людей.

Читайте також: Ситуація на захоплених рф територіях Херсонщини дуже складна - Денисенко

Загарбники блокують в регіоні зелені коридори, евакуацію, викрадають мирних жителів.

28 березня у місті Гола Пристань загарбники викрали міського голову Олександра Бабича, його доля невідома.

В області російські загарбники утримують у своїх катівнях близько 600 осіб, також викрадених мешканців області вивозять у Крим. Близько 300 осіб перебувають «у підвалах» в Херсоні, решта - в інших населених пунктах області. Людей утримують, зокрема, у будівлі Херсонської ОДА, в СІЗО. У профтехучилищі №17 міста Генічеськ російські загарбники облаштували катівню на зразок донецької «Ізоляції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-