Викрадений та вбитий загарбниками рятувальник обстежував місце вибуху в окупованому Скадовську

Викрадений та вбитий загарбниками рятувальник обстежував місце вибуху в окупованому Скадовську

Укрінформ
Вбитий російськими окупантами рятувальник Сергій Бойченко обстежував місце вибуху в окупованому Скадовську - російські військові викрали його з дому після того, як працівник місцевого ДСНС повернувся з роботи.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв, який перебуває за межами тимчасово захопленого міста.

«На жаль, працівник місцевого ДСНС - скадовчанин Бойченко Сергій, який робив обстеження місця вибуху, загинув при невідомих обставинах. За інформацією ДСНС, його відразу після роботи забрали окупанти з дому. А вже пізно ввечері його знайшли мертвим та доправили до скадовської лікарні. Ведеться слідство. Знав Сергія особисто. Він був справжнім фахівцем та доброю людиною. Світла пам’ять. Співчуття родині загиблого», - написав міський голова.

Читайте також: На Дніпропетровщині через ворожу атаку вибухнув резервуар з пальним, загинув рятувальник

За його словами, йдеться про вибух ракети, що стався в окупованому місті 17 червня. Перший вибух, який чули скадовчани, - було спрацювання російської ППО.

Очевидці повідомляють, що бачили ракету, яка спричинила руйнацію нежитлових приміщень в районі Скадовського порту. Це і було джерелом потужного другого вибуху, який чули навіть в сусідніх селах. Інформація про руйнування уточнюється. Потерпілих немає.

Як повідомляв Укрінформ, в захопленому Скадовську на Херсонщині окупанти викрали і вбили рятувальника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-