Загарбники пошкодили понад 25 тисяч об’єктів на Київщині

Загарбники пошкодили понад 25 тисяч об’єктів на Київщині

Укрінформ
На Київщині внаслідок російської військової агресії пошкоджено понад 25 тисяч об’єктів.

Про це у Телеграм повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передає Укрінформ.

«Загалом на Київщині пошкоджено понад 25 000 об’єктів. Для фіксації руйнувань працюють місцеві комісії разом із фахівцями профільних інститутів. Усі складені акти обстежень і кошториси передаються до Департаменту регіонального розвитку Київської ОВА для подальшого опрацювання», - розповіли у КОВА.

Дані було оприлюднено під час селекторної наради з районними адміністраціями та територіальними громадами, де розглянули: динаміку збору даних щодо пошкоджень об’єктів житлової та соціальної інфраструктури; стан обстеження та формування звітів стосовно тих об'єктів, які не підлягають відновленню; комунікацію з громадськістю (роз’яснення щодо процесів відновлення).

«Відмічаємо позитивну динаміку щодо обстежень у більшості територіальних громад пристоличного регіону. Почалися ремонтні роботи по відновленню пошкоджених об’єктів і ми повинні нарощувати цей показник. Але хочу наголосити, що головне не показники та завдання, а результат», — зазначив заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко.

Читайте також: росія пошкодила на Миколаївщині понад 5,2 тисячі цивільних об'єктів

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня – на початку квітня українські сили оборони звільнили від російських загарбників Київську область. У визволених населених пунктах виявлено значні руйнування, сотні закатованих росіянами мирних громадян та масові поховання.

Фото: Олександра Єфименко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-