Керівник Авдіївської ВЦА Барабаш отримав поранення, його заступник каже - «трохи зачепило»

Керівник Авдіївської ВЦА Барабаш отримав поранення, його заступник каже - «трохи зачепило»

Укрінформ
Керівника Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталія Барабаша поранено – «трохи зачепило», але з ним все добре.

Про це у телемарафоні повідомив заступник керівника Авдіївської військово-цивільної адміністрації Сергій Легенький, передає кореспондент Укрінформу.

На прохання телеведучої розповісти про подробиці поранення Барабаша, Легенький відповів: «Подробиці ми, звичайно, не зможемо розповісти. Але все добре. Трохи його зачепило, коли він виїжджав з міста. Але все добре, всі живі».

Говорячи про ситуацію в Авдіївці, Легенький наголосив, що вона досі залишається вкрай напруженою.

«Вчора, наприклад, ворог з самого ранку працював, як завжди, авіацією. Він зруйнував цивільну та соціальну інфраструктуру, потім обстріли продовжувалися майже весь день. Близько 15 будинків було зруйновано, є постраждалі особи, яких направили в лікарню з різними рівнями тяжкості», - розповів заступник керівника міської ВЦА.

Читайте також: На Донеччині та Луганщині за добу через російські обстріли загинули троє людей

Він констатував, що, на жаль, на сьогодні в місті залишається не одна тисяча людей, але евакуація проходить кожного дня.

«Детальну цифру (тих, хто залишився у місті, – ред.) не можемо сказати з міркувань безпеки. Але, наприклад, учора 14 чоловік виїхали з міста. І кожен, кожен день ми намагаємося хоч кілька людей, але вивезти», - заявив Легенький.

Як повідомлялося, російські війська наразі намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто. Ворог обстрілює територію двох регіонів та нищить всі об’єкти інфраструктури, продовжують гинути та зазнавати поранень мирні мешканці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-