У Миколаєві через ворожі обстріли минулої доби виникло шість пожеж

У Миколаєві через ворожі обстріли минулої доби виникло шість пожеж

Фото
Укрінформ
У Миколаєві у результаті обстрілів за минулу добу 17 червня сталося шість пожеж - горіли дві п'ятиповерхівки, об'єкт інфраструктури, гаражі та чагарники.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Миколаївській області на Фейсбуці, передає Укрінформ.

“У Миколаєві минулої доби сталося шість пожеж в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них. Зокрема, 17 червня у м. Миколаєві після ракетного удару окупантів, в одному з районів міста загорілись дах п'ятиповерхового житлового будинку та балкон однієї з квартир іншого п'ятиповерхового житлового будинку», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що підрозділи ДСНС працювали на місці пожежі, яка виникла на одному з об'єктів інфраструктури. Її загасили на площі 100 кв. м.

Крім того, горіло два гаражі, та 4 гектари сухої трави й чагарників після ворожого обстрілу у с. Лимани та с. Лупареве Галицинівської ТГ Миколаївського району.

Читайте також: Армія рф відновлює наступ на південь від Ізюмубританська розвідка

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-