У Львові Ніно Катамадзе дала останнє інтерв’ю російською мовою

У Львові Ніно Катамадзе дала останнє інтерв’ю російською мовою

Фото
Укрінформ
Грузинська співачка Ніно Катамадзе дала останнє інтерв’ю російською мовою. Далі робитиме це лише українською або грузинською.

Про це Катамадзе повідомила під час пресбрифінгу в медіацентрі «Україна» у Львові, передає кореспондент Укрінформу.

«В першу чергу я хочу сказати, що це буде моє останнє інтерв’ю російською мовою. І я буду розмовляти або українською, або грузинською. Я розумію українською практично все, але я зрозуміла, що мені складно говорити російською мовою там, де кидають російські бомби і вбивають людей. Мені складно. Чесно, не знаю, як я зможу, тому що 50 років я розмовляю російською. Я обов’язково буду вчити українську, я вже все розумію і трішки розмовляю», - сказала співачка.

Вона наголосила, що з 2014 року, і особливо зараз Грузія підтримує Україну. В перші дні повномаштабного вторгненя росії в Україну вся країна вийшла на площі і показала свій вибір, свою підтримку українському народу.

Читайте також: Музика живе попри все, навіть попри війну - скрипаль Криса

«Я можу сказати, що ви не знайдете стільки українських прапорів, скільки в Грузії. Вони висять у кожному домі, малесенькому містечку. Наша влада – це зараз наша слабка сторона. Так географічно наразі склалося, що ми не можемо бути такими різкими, якби хотілося. Це моя власна думка», - додала Катамадзе.

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе уже кілька днів перебуває з візитом в Україні. Вона була у Києві та відвідала зруйновані Бучу та Ірпінь, а також виступила в київському метро.

Напередодні у Львові Катамадзе відвідала поранених внаслідок війни українців у лікарні, а також дітей-переселенців в притулку.

Сьогодні, 17 червня, у Львівській національній філармонії, разом із академічним симфонічним оркестром «INSO-Lviv» та грузинським композитором і диригентом Ніколозом Рачвелі, Ніно Катамадзе візьме участь у благодійному концерті. Всі кошти з продажу квитків будуть скеровані на допомогу Збройним силам України.

Фото: перше медіацентру "Україна" у Львові, решта - Львівської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-