Загарбники у Новій Каховці викрали подружжя пенсіонерів

Загарбники у Новій Каховці викрали подружжя пенсіонерів

Укрінформ
російські загарбники у Новій Каховці на Херсонщині 14 червня викрали родину пенсіонерів - Чугуй Миколу та Людмилу, 1951 та 1957 р.н.

Про це Укрінформу повідомили родичі викрадених.

За свідченням очевидців, подружжя викрали з їхнього будинку вранці. Восьмеро озброєних російських загарбників під'їхали на двох автомобілях, посадили чоловіка в один автомобіль, жінку - в інший, і повезли у невідомому напрямку.

За словами родичів, спочатку їх могли утримувати у підвалі будівлі поліції міста Нова Каховка, яку загарбники зараз використовують як офіс так званої «комендатури». Однак сьогодні стало відомо, що двох пенсіонерів, затриманих з невідомих причин, відвезли до захопленого Херсона.

Читайте також: У Новій Каховці горить склад ворожих боєприпасів

Як наголошують родичі, пенсіонери мають хронічні хвороби: у чоловіка артрит, йому важко ходити, у жінки - гіпертонічна хвороба. І утримання їх в ув'язненні без відповідних ліків може загрожувати їхньому життю.

Родичі пенсіонерів закликають Міжнародний Червоний хрест втрутитися в ситуацію і сприяти звільненню родини пенсіонерів.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники блокують евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-