Обстріл Харківщини: за добу загарбники поранили сімох людей

Обстріл Харківщини: за добу загарбники поранили сімох людей

Укрінформ
У Харківській області за добу внаслідок російських обстрілів поранень зазнали семеро мирних жителів.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За словами посадовця, минулої доби обстрілів Харкова не зафіксовано, проте загарбники обстрілювали населені пункти в області.

«Загалом по області за добу поранення дістали 7 мирних мешканців: Чугуївський район - 4 особи, Ізюмський - 1 особа, Харківський район - 2 особи», - зазначив Синєгубов.

Він поінформував, що у Харківському районі через обстріли сталася лісова пожежа. У селах Чугуївського району внаслідок влучення боєприпасів пошкоджені будинки та господарські будівлі, гаражі.

У Богодухівському районі вночі загарбники обстріляли Золочівську громаду. Пошкоджено адміністративну будівлю одного з підприємств, сталася пожежа.

В Ізюмському районі через обстріли також пошкоджене підприємство, виникла пожежа.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку бої йдуть за населений пункт Рубіжне. У районі Ізюма тривають активні бої. Наші захисники відбивають атаки ворога та завдають йому відчутних втрат», - зазначив очільник ОВА.

Читайте також: Ворог постійно нарощує сили на Харківщині - «Азов»

Як повідомлялося, за даними Генштабу, на Харківському напрямку підрозділи противника за підтримки вертольотів армійської авіації намагалися не допустити подальшого просування українських військ до державного кордону. Ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Перемога, Руська Лозова, Стара Гнилиця, Байрак, Верхній Салтів та Замулівка, завдав авіаудару неподалік Мосьпанового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-