Мерія окупованого Бердянська радить городянам не платити за воду та газ

Мерія окупованого Бердянська радить городянам не платити за воду та газ

Укрінформ
Мешканцям окупованого курортного Бердянська міська влада радить не платити за воду та газ. Останнього у місті немає, а водоканал захопили окупанти.

Про це повідомляє у Телеграмі Бердянська міська рада, передає Укрінформ.

"Шановні жителі нашого міста, сьогодні ми можемо впевнено сказати наступне: Вода – наразі можна не платити, підприємство поки що не контролюється, немає впевненості, що ці кошти підуть на зарплату співробітникам. Газ – газу немає, за газ та його транспортування платити не треба" , – йдеться у коментарі мерії.

Що стосується електроенергії, то, якщо є змога, за неї треба сплачувати, але тільки через Приват24 або інші українські сервіси. Це дасть можливість підтримувати енергосистему України та проводити ремонти міських електромереж та оплачувати роботу співробітникам БМРЕМ.

"ОСББ - це ваша відповідальність за утримання вашого будинку. Якщо робота вашого керівника вас влаштовує, є взаєморозуміння і, головне, ви розумієте, куди будуть спрямовані кошти, то рекомендуємо оплачувати. Вивіз сміття - якщо послуга надається, то з метою уникнення стихійних звалищ, особливо у літній період, рекомендуємо оплачувати, якщо є така можливість, і лише через Приват24 або інші українські сервіси", - йдеться у дописі.

Читайте також: У Маріуполі загарбники посилили контроль за виїздом в бік Запорізької області

За інформацією міської влади, у разі нестачі коштів на виплату зарплати працівникам українських КП, на ці цілі у міському бюджеті будуть передбачені додаткові кошти.

Як повідомлялося, Бердянськ перебуває в окупації рф. У місті є самопроголошений мер та заступники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-