На Миколаївщині ворожими обстрілами зруйновано житлові будинки та підприємство

На Миколаївщині ворожими обстрілами зруйновано житлові будинки та підприємство

Укрінформ
На Миколаївщині 13 червня та вранці 14 червня у результаті обстрілів російських загарбників зруйновано житлові будинки та приватне підприємство.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Баштанському районі 13 червня та вранці, 14 - го, обстрілів зазнала Широківська громада. Пошкоджено один житловий будинок та два зруйновано. У Миколаївському районі було обстріляно населені пункти Шевченкове, Котляреве, Луч Шевченківської громади. Пошкоджено приватне підприємство. Крім того, внаслідок обстрілів с. Лимани Галицинівської громади зруйновано житловий будинок. Потерпілих немає», - йдеться у повідомленні.

Також вночі з 13 на 14 червня російські війська обстріляли Інгульську громаду. Обстріли були поза межами населених пунктів.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Крім того, ворожих обстрілів зазнали території між населеними пунктами Костянтинівка та Баловне Костянтинівської громади. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Вранці 14 червня були обстріли Парутинського старостинського округу Куцурубської громади. За попередньою інформацією пошкоджень та потерпілих немає.

Читайте також: На Миколаївщині ЗСУ збили ще один російський «Орлан»

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну пошкоджено понад 3 тисячі житлових будинків.

Фото: Телеграм Ганни Замазєєвої

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-