На Харківщині внаслідок російського обстрілу поранені двоє дітей

На Харківщині внаслідок російського обстрілу поранені двоє дітей

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу, 13 червня, внаслідок обстрілів російських військ загинула одна людина, п’ятеро отримали поранення, серед них двоє дітей.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Унаслідок обстрілів у селищі Жуковського (Харків) 1 цивільна людина поранена. У с. Малинівка (Чугуївський район) через обстріли окупантів поранення отримали 2 дітей – хлопчик 11 та дівчина 17 років. У смт Печеніги поранена дитина 3 місяців, на жаль, її 35-річна мати загинула. У с. Завгороднє (Ізюмський район) 1 поранений. Загалом в області 1 людина загинула, 5 - поранені, в тому числі 3 дітей», - повідомив голова ОВА.

Синєгубов зауважив, що на території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог, як і раніше, сконцентрований на обороні.

Читайте також: На Луганщині від російських обстрілів загинула дитина - Президент

«На Ізюмщині ворог намагається встановити контроль над Богородичним та готує наступ на Слов'янськ. Наші захисники протидіють ворогу, завдаючи йому відчутних втрат», - зазначив керівник області.

Як повідомлялося, на Харківщині внаслідок російських обстрілів минулої доби виникло шість пожеж у Чугуївському (3), Харківському (2) та Богодухівському (1) районах області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-