Ворог обстрілює Харків та область, пробує закріпитися на околиці Богородичного

Ворог обстрілює Харків та область, пробує закріпитися на околиці Богородичного

Укрінформ
російські загарбники упродовж минулої доби продовжили обстріли Харкова та населених пунктів області, робили спроби закріпитися на околиці Богородичного.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Зараз ворог посилив обстріли. Тому не можна ігнорувати сигнали тривоги. На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку окупанти намагаються не дати ЗСУ вийти до держкордону. В районі Ізюма ворог вів штурмові дії на напрямку Пасіка – Богородичне, пробує закріпитися на околиці Богородичного", - написав очільник ОВА.

Він також повідомив про наслідки обстрілів. У Київському районі Харкова пошкоджена промислова будівля, ніхто не постраждав. У с. Коробочкине Чугуївського району снаряд влучив у приватний будинок. Рятувальники вилучили з-під завалів тіла двох загиблих чоловіків та двох жінок. Ще одна людина в Коробочкиному поранена. Також поранені двоє людей в в смт Малинівка, одна - в с. Печеніги.

Міський голова Дергачів В'ячеслав Задоренко повідомив у Фейсбуці, що росіяни обстріляли житлові квартали міста касетними бомбами, в результаті чого поранення отримали двоє місцевих мешканців.

"Учора російські окупанти цинічно обстріляли Дергачі з реактивних систем залпового вогню, вдаривши касетними бомбами по житлових кварталах міста. У результаті бомбардувань було поранено двох місцевих мешканців та зруйновано декілька приватних будинків. Бригади швидкої допомоги оперативно доставили травмованих до лікарні", - написав міський голова.

Незважаючи на обстріли, 10 червня у різних районах Дергачів роздавали гуманітарну допомогу,  виконували роботи з розгрібання завалів після обстрілів на території міста та ремонтували газову мережу.

Читайте також: У Дергачах на Харківщині ворог знову перебив газопроводи

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині тривають запеклі бої, крім того загарбники заблокували місто Ізюм, за даними міської влади, загарбники викрадають людей за списками, складеними за допомогою колаборантів.

Фото: Фейсбук В'ячеслава Задоренка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-