Із Лисичанська евакуювали 16 жителів

Із Лисичанська евакуювали 16 жителів

Відео
Укрінформ
Із Лисичанська вдалося евакуювати в безпечний район Донеччини 16 мешканців, з яких троє – діти.

Як передає Укрінформ, про це на сторінці Луганської обласної військової адміністрації в Фейсбуці повідомив очільник ЛОВА Сергій Гайдай.

«Вже понад місяць кожна спроба евакуюватися є ризиком для життя. Але залишатися в містах та селах Луганщини зараз ще небезпечніше. Тому дякую всім, хто шукає і збирає бажаючих, хто безпосередньо евакуює, хто зустрічає в безпечному регіоні України, рятує їх від «руського миру», – зазначив Сергій Гайдай.

За його словами, 9 червня співробітниками національної поліції, рятувальниками та волонтерами евакуйовані 16 жителів Лисичанська, серед яких троє малолітніх дітей.

Поліцейські протягом дня підвозили бажаючих до визначеного місця евакуації, звідки спеціальним транспортом їх було доправлено до Донецької області.

"Із селища Привілля Лисичанської ТГ волонтери Християнської церкви «Маяк свободи» (Черкащина) евакуювали ще 25 чоловік", - йдеться на сторінці Лисичанської ВЦА в Фейсбуці.

Читайте також: Сєвєродонецьк тримається, однак росіяни нищать все на своєму шляху - Гайдай

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-