Київстар відновив зв’язок у населених пунктах трьох областей

Київстар відновив зв’язок у населених пунктах трьох областей

Укрінформ
Фахівці телекомунікаційної компанії "Київстар" повернули зв’язок у населених пунктах Київської, Чернігівської та Харківської областей.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України повідомляє в Телеграмі.

Станом на 18:00 9 червня, мобільні оператори не припиняють роботи з відновлення покриття.

За даними Держспецзв’язку, напередодні відновлені базові станції Київстару запрацювали в Старих та Нових Петрівцях, а також у Богданівці Київської області.

Покриття повернулося до Нової Басані на Чернігівщині. Також була відновлена робота чотирьох додаткових базових станцій у Харкові та однієї − у Черкаській Лозовій Харківської області.

Зі свого боку бригади телекомунікаційної компанії "Укртелеком" теж усувають наслідки аварій та ремонтують мережі в різних областях країни.

Зокрема, у місті Бахмут Донецької області відновлене надання послуг, які були тимчасово недоступні через знеструмлення телекомунікаційного обладнання.

У Дніпропетровській області відновилася робота на дільниці Дніпро-Кам'янське, де сталося пошкодження оптичної лінії.

Читайте також: На Сумщині Київстар відновив зв`язок в усіх постраждали від війни населених пунктах

Відновлена також робота магістральної лінії на дільниці Київ-Вишгород, де зловмисники перерізали волоконно-оптичний кабель.

Як повідомляв Укрінформ, раніше фахівці Укртелекому ліквідували наслідки аварії на магістральних лініях, що сталася через пошкодження волоконно-оптичного кабелю уламками ворожої ракети поблизу міста Костянтинівка Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-