Загарбники обстріляли виправну колонію і ветклініку на Запоріжжі

Загарбники обстріляли виправну колонію і ветклініку на Запоріжжі

Укрінформ
У Пологівському районі Запорізької області російські військові обстріляли виправну колонію та ветклініку.

Про це у Телеграмі повідомляє обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"російські злочинці обстріляли територію виправної колонії в селі Мала Токмачка. Внаслідок збройної атаки пошкоджено парканну огорожу, альтанку, ліхтарі освітлення та одне з приміщень колонії – в ньому вибиті вікна, зруйновані стіни та фасад", - йдеться у дописі.

Зазначається, що під обстріл потрапила й Оріхівська ветлікарня - там пошкоджений двір, зірвані двері, вилетіли вікна. Зруйновано також п’ять ремонтних боксів, розташованих на території установи, і транспорт у них.

Мешканці Оріхова повідомили, що від розривів ракетних снарядів у їхніх домівках потрощило дахи та повилітали вікна, зруйновані двори, гаражі та інші прибудовані споруди.

"Жителі Оріхова надали інформацію щодо одного постраждалого чоловіка, який під час обстрілу дістав тяжкі тілесні ушкодження кінцівок. Наразі 42-річний потерпілий перебуває на лікуванні у медичному закладі", - зазначають в ОВА.

Читайте також: На Запоріжжі ворог обстріляв дитячий садок у Степногірську - ОВА

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-