Від вибуху у ресторані в окупованому Херсоні постраждав персонал

Від вибуху у ресторані в окупованому Херсоні постраждав персонал

Укрінформ
За попередніми даними, від вибуху в ресторані «Ностальжі» в окупованому Херсоні постраждав персонал.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат облради, радник голови ОВА Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"Херсонщина. За попередніми даними, від вибуху в «Ностальжі» постраждав персонал. Звісно, шкода звичайних людей, але що інше ви чекали від "руского міра"? Але тут питання трошки ширше. Місто ОКУПОВАНЕ, і для кого взагалі відкрили ці ресторани? Для людей, які сидять вдома і рахують останні копійки? В місті, де дефіцит їжі і медикаментів. Наразі гроші на ресторани в Херсоні є лише у російських офіцерів", - написав депутат облради.

Він також порушив питання про діяльність міської влади та, зокрема, мера в окупованому Херсоні. Хлань переконаний, що використання міських коштів на благоустрій у нинішніх умовах, а саме - на фонтани, клумби - є недоцільним.

"Існує безліч варіантів, куди можна витрачати бюджетні кошти, щоб підтримати херсонців у окупації, але міська влада витрачає бюджет на благоустрій... Міська влада Херсона переймається, щоб окупантам було приємно знаходитися в місті? Щоб окупанти мали картинку, як добре й гарно живеться Херсону? Не знаю, як вам, але в мене повне враження, що міській владі Херсона байдуже, в якій державі жити", - вважає депутат.

За словами Хланя, мер Ігор Колихаєв так і не виїхав з міста і "нормально себе почуває в окупованому Херсоні", а окупанти не мають до нього претензій.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, де наразі "хазяйнують" російські загарбники, пролунав вибух у ресторані «Ностальжі» в центрі міста.

На захопленій території Херсонщини чиниться величезний тиск на малий і середній бізнес. Якщо приміщення сподобалося окупаційній владі, то власнику дають кілька днів на його звільнення, а потім відбирають.

На Херсонщині загарбники блокують зелені коридори, евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. На тимчасово захопленій території регіону закінчуються ресурси, зупинився бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-