Ворог 21 раз за добу вдарив по Донеччині, серед жертв є діти

Ворог 21 раз за добу вдарив по Донеччині, серед жертв є діти

Фото
Укрінформ
Поліція за добу задокументувала 21 удар російських військ по території Донеччини, серед постраждалих є діти.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Окупанти обстріляли 15 населених пунктів: Бахмут, Авдіївка, Красногорівка, Часів Яр, Миколаївка, Мар’їнка, Курахове, Нью-Йорк, Орлівка, Піски, Богоявленка, Первомайське, Нетайлове, Георгіївка, Берхівка. Серед убитих і поранених мирних жителів є діти", - йдеться у повідомленні.

За добу поліція задокументувала 21 удар росіян по Донеччині / Фото: Нацполіція України

За інформацією правоохоронців, ворог вів обстріли із ракетних установок, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", "Смерч" і "Ураган".

Читайте також: росіяни вранці обстріляли Миколаїв, на сході та півдні України йдуть бої

Руйнувань зазнали 29 цивільних об’єктів: щонайменше 16 приватних та 7 багатоквартирних будинків, птахофабрика, підприємство тощо.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-