росіяни обстрілюють Донеччину ракетами й артилерією: 11 атак за добу

росіяни обстрілюють Донеччину ракетами й артилерією: 11 атак за добу

Фото
Укрінформ
У Донецькій області війська російської федерації за добу обстріляли сім населених пунктів, є загиблі та поранені мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

“Зафіксовано 11 ударів ракетами"повітря-земля", реактивними системами залпового вогню “Град”, артилерією, танками. Руйнувань зазнали 26 цивільних об’єктів. На місцях обстрілів правоохоронці зібрали докази воєнних злочинів рф”, - ідеться в повідомленні.

російські війська били по Авдіївці, Слов'янську, Дружківці, Краматорську, Часовому Яру, Нью-Йорку, Хромовму.

Читайте також: На Миколаївщині за добу від обстрілів російських загарбників поранені 29 людей

Пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, багатоповерхівку, приміщення швидкої медичної допомоги, завод, сільськогосподарське підприємство і техніку, критичну інфраструктуру.

Поліція та Служба безпеки України відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У поліції поінформували, що у тимчасово захоплених населених пунктах російські військові займаються мародерством, відбирають транспорт.

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня російські війська обстріляли 32 населені пункти у Луганській і Донецькій областях, загинули щонайменше чотири людини і 13 були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-