На пляжі Маріуполя підірвалися на міні двоє людей, один із загиблих - восьмирічний хлопчик

На пляжі Маріуполя підірвалися на міні двоє людей, один із загиблих - восьмирічний хлопчик

Укрінформ
На пляжі Маріуполя на міні підірвалися й загинули двоє цивільних.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Маріуполь. Знов сумні новини. Ми отримали підтвердження від наших джерел з кола окупаційної влади, що дійсно в п’ятницю, 3 червня, на пляжі “Песчаный” двоє людей загинуло через вибух міни. Один із загиблих - хлопчик восьми років", - йдеться у дописі.

Вказаний пляж, як зазначає автор посту, прилягає до Маріупольського порту, його "так показово роботами-мінерами на камеру було розміновано окупантами".

Читайте також: У порт Маріуполя зайшло ще одне судно під прапором рф для викрадення металопрокату

"Після цього розмінування голова окупаційної адміністрації Маріуполя Костянтин Іващенко наголосив, що пляжі розміновано і відкрито до відвідування. Наслідок - дві смерті маріупольців. Ще дві смерті на руках Іващенка. Ще дві смерті на руках російських військових. Ще дві жертви війни, вже навіть без обстрілів і бомбардувань", - акцентував Андрющенко.

Однак, за його словами, незважаючи на трагедію, окупаційна адміністрація міста разом із пропагандистами продовжує закликати людей на пляжі: "Красиві фото та відео їм точно важливіше за життя людей. Лють. Просто Лють".

Читайте також: Загарбники закривають Маріуполь і посилюють режим фільтрації

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці розслідують загибель у селищі Лазурному Херсонської області трьох мирних жителів, які підірвалися на міні, встановленій росіянами на одному з місцевих пляжів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-