На Львівщині внаслідок ракетного удару росії поранені п’ятеро людей

На Львівщині внаслідок ракетного удару росії поранені п’ятеро людей

Укрінформ
У Львівській області внаслідок нічних обстрілів ворожими ракетами залізничної інфраструктури поранено п’ятьох людей.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Вчора вночі у період з 22:45 по 22:55 ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах. Влучили чотири крилаті ракети ворога. Їх запускали з акваторії Чорного моря. Є п’ять поранених (3 у Стрийському районі, 2 – у Самбірському). Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема», - поінформував Козицький.

Він додав, що об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. Фахівці «Львівської залізниці» працюють над відновленням сполучення.

Читайте також: Укрзалізниця частково відновила рух пошкодженою ділянкою на Львівщині

Як повідомляв Укрінформ, через обстріл російською армією інфраструктури у Львівській області затримуються кілька пасажирських поїздів. В Укрзалізниці зазначили, що ситуація повністю контрольована, небезпеки для пасажирів та руху поїздів немає, наслідки пошкоджень ліквідовуються. Крім того, залізниця з партнерами вже організовують безкоштовне гаряче харчування по крупних станціях для пасажирів поїздів із найбільшими затримками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-