У Харкові через обстріл загорілася шкільна бібліотека, одна людина загинула

У Харкові через обстріл загорілася шкільна бібліотека, одна людина загинула

Укрінформ
У Київському районі Харкова уночі 2 червня внаслідок обстрілу загарбників загорілася шкільна бібліотека. Під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли тіло загиблої жінки, постраждав ще один чоловік.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Головного управління ДСНС Харківської області, передає Укрінформ.

"Внаслідок попадання снаряда о 00:13 2 червня надійшло повідомлення про пожежу у загальноосвітній школі Київського району міста Харкова. Горіло приміщення бібліотеки на площі 50 кв.м. О 02:14 пожежу було ліквідовано. Під час гасіння пожежі рятувальниками виявлено тіло жінки, а також постраждав чоловік та три жінки були врятовані", - йдеться у повідомленні.

Загалом за добу рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 19 оперативних виїздів, з яких 13 - на ліквідацію пожеж, у т.ч. на чотири займання, спричинені обстрілами.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Золочівській громаді Богодухівського району, Чугуївському районі області, а також у Київському та Слобідському районі Харкова. Постраждали приватні будинки, господарчі споруди, школа та виробнича будівля.

У с. Клугіно-Башкирівка Чугуївського району ворожий снаряд влучив у житловий будинок. Постраждали 2 чоловіків: 1947 року народження, який був госпіталізований до Чугуївської районної лікарні, та 1958 року народження, від госпіталізації відмовився.

О 00:20 в Слобідському районі Харкова під час обстрілу зайнялась триповерхова виробничо-господарська будівля. Площа пожежі становила 1000 кв. м.

Читайте також: Унаслідок ворожого обстрілу Харкова поранень зазнали троє людей, у т. ч. підліток

Піротехнічними підрозділами ДСНС впродовж доби ліквідовано 38 ворожих боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-