У Харкові відкрилася перша військова виставка-аукціон: кошти підуть на ЗСУ та лікування дітей

У Харкові відкрилася перша військова виставка-аукціон: кошти підуть на ЗСУ та лікування дітей

Укрінформ
У Харкові відкрилася виставка-аукціон «Нескорене мистецтво», кошти від якої направлять на допомогу ЗСУ, лікування дітей, а також відновлення знищеного військами рф Фельдман Екопарку.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«На аукціоні представили роботи художників із колекції галереї «АВЕК». Кошти, зібрані з продажу картин, спрямують на підтримку дітей, які перебувають на лікуванні у харківських медичних установах, на допомогу ЗСУ та відновлення розбитого окупаційними військами парку «Фельдман Екопарк»», - ідеться в повідомленні.

На відкритті аукціону мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що війна об'єднала політиків, волонтерів, благодійників, які хочуть одного - допомогти наблизити перемогу рідної країни.

«Діти - це не майбутнє, це наше сьогодення. Ми завжди відзначали у місті День захисту дітей на пл. Свободи, а цього року бачимо смерті, поранення, руйнування. Низький уклін усім, хто займається волонтерством, благодійністю, збирає гроші та віддає їх нужденним, воїнам ЗСУ», - сказав міський голова.

Читайте також: У Харкові з вишу відрахували студентку за співпрацю з окупантами Маріуполя

Як повідомив засновник галереї «АВЕК» та Екопарку, нардеп Олександр Фельдман, в аукціоні «Нескорене мистецтво» можна також узяти участь онлайн, адже створено електронну версію каталогу виставлених картин.

«Приміщення галереї сильно постраждало від бомбардувань центру Харкова, але ворогам не вдасться підкорити ні наше місто, ні нашу країну, ні нашу любов до свободи та мистецтва», - наголосив народний депутат.

Як повідомлялося, Харків зазнає постійних обстрілів із початку війни, 24 лютого.

Фото: Харківська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-