У Львові організували свято для дітей з легендарним псом Патроном

У Львові організували свято для дітей з легендарним псом Патроном

Фото
Укрінформ
У Львові з нагоди свята 1 червня на стадіоні «Динамо» для дітей-переселенців та маленьких жителів Львівщини організували захід за участі легендарного собаки-сапера з Чернігівщини Патрона.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Для вас нині організатори заходу презентують дуже багато розваг. Але закликаю: завжди пам’ятайте наших супергероїв – чоловіків та жінок, які боронять наш край. Це люди, які вчиняють подвиги заради того, щоб небо над вами було мирним. Ніколи не поспішайте дорослішати, насолоджуйтесь життям і дитинством, бо це найкращий час», – привітав дітей начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У Львові організували свято для дітей з легендарним псом Патроном / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Особливим гостем свята, на якого з нетерпінням чекали дітлахи, був легендарний пес Патрон. Це талісман Державної служби України з надзвичайних ситуацій, який під час російсько-української війни допомагає розміновувати території від вибухових пристроїв.

У програмі заходу “Незалежне майбутнє” відбулася виставка техніки ДСНС, виступи кінологів, спортивні змагання та майстер-класи. Діти також отримали книжкові подарунки в межах акції від видавництв та Держкомтелерадіо «Українським дітям – українська книга».

Читайте також: ДСНС оголосило конкурс на кращий малюнок песика Патрона

Як повідомлялося, у зв’язку з воєнними подіями Львівська область прихистила майже 800 внутрішньо переміщених дітей, з них 467 – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Решта – діти-вихованці інтернатних закладів.

Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-