Захисники Луганщини отримують західну техніку, але її треба ще більше — Гайдай

Захисники Луганщини отримують західну техніку, але її треба ще більше — Гайдай

Укрінформ
На Луганщині на лінію фронту західна техніка поки що приходить не в тих обсягах, у яких хотілося б.

Як передає Укрінформ, про це в телеефірі заявив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє у Телеграмі Луганська ОВА.

«Я хотів би, щоб люди зняли рожеві окуляри і зрозуміли, що не прилетить раптом чарівник у блакитному гелікоптері, не станеться перемоги просто так миттєво завдяки якійсь там гаубиці… Ні. Воюють українці. Так, техніка приходить, але не в тих обсягах, у яких хотілося б. І постачати відразу на лінію фронту одну гаубичну батарею або дві – немає сенсу. Треба справді підготуватися для того, щоб нормально зупинити ворога і потім уже відкидати його від наших територій», – пояснив Гайдай.

Він наголосив, що українські військові готові обороняти українську територію, зупиняти загарбника та потім деокупувати всі тимчасово зайняті ворогом населені пункти країни.

Читайте також: Гайдай – про оборону Сєвєродонецька: ЗСУ відходять на кращі позиції, ворог контролює 70% міста

«Ми готуємось обороняти ті території Луганщини, які підконтрольні Україні. Це перше. По-друге – зупиняти ворога. І далі вже – це деокупація», – заявив Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на Генштаб, на Сєвєродонецькому напрямку агресор вів штурмові дії у північних, південних та східних районах міста Сєвєродонецьк, окремими підрозділами досяг успіху, закріплюється в центрі міста.

Фото: Луганщина.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-