Усі заступники мера Чернігова отримали повістки в армію

Усі заступники мера Чернігова отримали повістки в армію

Укрінформ
Секретар Чернігівської міськради Олександр Ломако і всі заступники міського голови отримали повістки до військкомату. 

Про це на пресконференції розповів мер Чернігова Владислав Атрошенко, передає Укрінформ з посиланням на Суспільне.

Так, придатним до військової служби визнали Олександра Ломака, але він має відстрочку від служби, бо має трьох неповнолітніх дітей. А заступники міського голови Віктор Геращенко, Олександр Атрощенко та Сергій Фесенко виявилися непридатними.

"За результатами Ломако – військовозобов’язаний і теоретично у нього обмежень по здоров’ю нема. У нього обмеження – троє дітей. А решта – хворі люди. Геращенко – у нього реально проблематика", – цитує ЗМІ Атрошенка.

Це питання меру поставили у контексті його останнього конфлікту із головою Чернігівської ОВА В’ячеславом Чаусом. 20 травня "Дзеркало тижня", посилаючись на слова Олександра Ломака, повідомило, що Чаус не погодив відрядження Атрошенка до Давоса для участі у заходах фонду Віктора Пінчука. Зрештою, Атрошенко поїхав за кордон, отримавши дозвіл від обласного військового комісара. А наступного дня після виходу статті виклик до військкомату отримали секретар міськради та заступники міського голови.

Читайте також: У міській раді Чернігова припинила існування фракція ОПЗЖ

Директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОВА Андрій Подорван розповів, що працівники ОВА теж отримували повістки до військкомату: «В ОВА працівникам за останні тижні теж приходили виклики до військкомату. І я особисто ходив. Отримували деякі керівники департаментів, і перший заступник Мегем точно отримував. Я проходив комісію на загальних підставах. То в чому проблема? Пройшов комісію, перевірили облікові дані - і все».

Кілька днів тому міський голова Чернігова Владислав Атрошенко їздив у відрядження до Давоса (Швейцарія).

Фото: Суспільне. Чернігів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-