У міській раді Чернігова припинила існування фракція ОПЗЖ

У міській раді Чернігова припинила існування фракція ОПЗЖ

Укрінформ
Депутатська фракція політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" припинила свою діяльність в Чернігівській міській раді VIII скликання.

Про це повідомляє Чернігівська міська рада, передає Укрінформ.

Відповідну заяву озвучив її голова Віктор Сехін під час позачергового засідання сесії 31 травня. Свою діяльність депутати продовжать як позафракційні.

"Далі ситуація така, що юридично за цих депутатів голосували люди і не передбачено процедур подальшого написання депутатами заяв про складання своїх повноважень відповідно до ліквідації фракції. Так само працюють депутати і у Верховній Раді, фракції не існує, а депутати є", - прокоментував припинення діяльності фракції міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Читайте також: Чернігів розірвав угоду про побратимство з білоруським Гомелем

Як повідомлялося, 20 березня 2022 року РНБО ухвалила рішення про зупинку на час воєнного стану діяльності ряду політичних партій. Відповідний указ стосується партій: "Опозиційна платформа – За життя", "Партія Шарія", "Наші", "Опозиційний блок", "Ліва опозиція", "Союз лівих сил", "Держава", "Прогресивна соціалістична партія України", "Соціалістична партія України", партія "Соціалісти", "Блок Володимира Сальдо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-