Жителів Слов’янська закликають евакуюватися

Жителів Слов’янська закликають евакуюватися

Укрінформ
Загрози захоплення російськими військами Слов'янська сьогодні немає, але жителям міста потрібно евакуюватись на безпечніші території.

Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав керівник Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На сьогодні загрози захоплення та оточення міста Слов'янська немає. У нас комунікації з Дніпром є. Йдуть евакуаційні автобуси. Тобто на сьогодні такої небезпеки немає… Тому ми й закликаємо людей евакуюватись. Всі можливості для цього є, хто хоче виїхати, така можливість надається», – сказав Лях.

Читайте також: У Харкові з-під завалів багатоповерхівки дістали тіла чотирьох загиблих

Він зазначив, що у Слов'янську проживало до воєнних дій 100 тисяч жителів, зараз 30 – 32 тисячі жителів ще залишаються у місті, і «це досить багато».

Керівник міської адміністрації нагадав, що минулої ночі російські загарбники завдали ракетного удару по Слов'янську, в результаті чого загинуло троє людей, ще шестеро отримали поранення.

Як повідомлялося, місто Слов'янськ Донецької області також 24 травня зазнало ворожого обстрілу, касетні снаряди влучили в приватну забудову одного з мікрорайонів.

Нині підрозділи російських загарбників відновлюють наступ на Слов'янському напрямі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-