У Миколаєві загарбники влучили у будинок, де були двоє дітей з дідусем та бабусею

У Миколаєві загарбники влучили у будинок, де були двоє дітей з дідусем та бабусею

Укрінформ
Миколаїв перебуває під постійними обстрілами - російські загарбники поцілили в один із приватних будинків міста, в якому знаходилося двоє дітей та їхні бабуся з дідусем.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної військової адміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Удень 30 травня російські військові поцілили в один з приватних будинків міста Миколаєва, в якому на цей момент знаходилося двоє малолітніх дітей та їхні бабуся з дідусем», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі чоловік похилого віку з мінно-вибуховою травмою перебуває у лікарні. Будинок зруйновано. Ще 10 домівок пошкоджено. Вцілілі діти перебувають у важкому психологічному стані.

Також 30 травня ворог обстріляв передмістя та околиці Миколаєва. Загарбники нанесли ураження далекобійною ствольною артилерією житлових кварталів та промислових об’єктів міста. Одна особа зазнала поранень.

Читайте також: Кількість поранених дітей в Україні внаслідок агресії рф зросла до 446

Постраждали приватний млин із виробництва борошна та виробничі приміщення м’ясопереробного підприємства. В передмісті снаряди падали на територію приватних подвірь, як і на околицях. На одній із вулиць міста снаряд потрапив у водогін, ведуться відновлювальні роботи.

Зранку, 31 травня, місто Миколаїв знову було під обстрілами. Інформація щодо пошкоджень та потерпілих уточнюється.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-