Вибух у Мелітополі: мер не виключає, що росіяни роблять зачистку колаборантів

Вибух у Мелітополі: мер не виключає, що росіяни роблять зачистку колаборантів

Укрінформ
Сьогодні зранку в Мелітополі стався потужний вибух. Міський голова Мелітополя не виключає, що це російські загарбники проводять зачистку.

Про це Іван Федоров сказав під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

"Є декілька версій того, що відбулось вранці. Вибух відбувся в центральній частині міста Мелітополя, поруч з будівлею так званого "голови" військової адміністрації, якого призначили рашисти. Біля його будівлі відбувся вибух. Є точно постраждалі. Кількість зараз уточнюється. Перш за все, я гадаю, що це рашисти роблять зачистку колаборантів, які не досить гарно виконують те, що вони обіцяли. Це ми бачили в Енергодарі і Токмаку, і Мелітополі", - сказав Федоров.

Читайте також: Мер Мелітополя застерігає жителів від отримання російських паспортів

Він також розглядає другу версію. Вона пов'язана з партизанським рухом, який є у Мелітополі.

"Є великий спротив, і громадянське суспільство об'єднується з силовими структурами, але цю версію ми почуємо від наших структур. Зараз рашистами йде перевірка всіх об'єктів, які знаходяться поруч з місцем вибуху. Вони шукають терористів. Вони вже оголосили, що це терористичний акт. Але ми багато разів чули те, що під ногами рашистів горітиме земля", - сказав він.

Читайте також: У Мелітополі військові та партизани паралізували поставку зброї на захоплені території - мер

Раніше повідомлялось, що вибух стався о 7:50 біля будівлі, що належить Євгену Балицькому.

Мелітополь Запорізької області перебуває у тимчасовій окупації з кінця лютого. За інформацією СБУ, самопроголошеному "губернатору" Запорізької області Балицькому повідомили про підозру у державній зраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-