На Донеччині відновили електропостачання Бахмутського та Краматорського районів

На Донеччині відновили електропостачання Бахмутського та Краматорського районів

Укрінформ
На Донеччині відновили електропостачання Бахмутського та Краматорського районів, припинене через бойові дії. Також фахівці запускають Другий Донецький водогін.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької військової обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Вчора близько 21 години фахівці відновили електропостачання до населених пунктів півночі області, які опинилися без електрики внаслідок бойових дій», - написав очільник області.

Він також зазначив, що сьогодні зранку ремонтники розпочали роботу із запуску Другого Донецького водогону, але все залежатиме від безпекової ситуації.

«У разі сприятливих умов, постачання води може бути відновлене приблизно до 14 години», - констатував Кириленко.

Читайте також: Ворог увійшов на околиці Сєвєродонецька - Гайдай

Як повідомлялося, на Донеччині 29 травня через ворожі обстріли на магістральній лінії електропередач 330 кВ спрацював аварійний захист і було знеструмлено Центральну електропідстанцію НЕК Укренерго в районі Торецька. Як наслідок, населені пункти Бахмутського та Краматорського районів залишилися без енергопостачання.

Через відключення електрики було припинено подачу води від Фільтрувальних станцій №1 та №2 Другого Донецького водогону – Краматорськ, Слов’янськ, Дружківка, Костянтинівка, Торецьк та прилеглі населені пункти залишилися без води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-