В окупованому Мелітополі відбувся проукраїнський мітинг

В окупованому Мелітополі відбувся проукраїнський мітинг

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Мелітополі Запорізької області відбувся мирний патріотичний мітинг на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє регіональний телеграм-канал "Ріа-Мелітополь".

"У Мелітополі у міському парку співають гімн України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Мер Мелітополя застерігає жителів від отримання російських паспортів

Нагадаємо, що кілька днів тому мелітопольські партизани запросили городян 29 травня на проукраїнський мітинг, який організовує Рух "Жовта стрічка".

Щоправда, час та дату повідомили, а ось місце зустрічі залишилося для багатьох невідомим. Прийти на мітинг і заявити про свою позицію хотіли багато хто, але не знали, де. Тим не менш, народ зібрався", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, у міському парку зібралося кілька десятків людей з імпровізованими плакатами, прапорами та жовто-блакитними стрічками.

Читайте також: У Мелітополі окупанти захопили два університети та призначили «єдиного» ректора

"Таким чином мелітопольці вкотре довели, що не готові капітулювати і вірять у якнайшвидше звільнення Мелітополя ЗСУ", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Мелітополя застеріг жителів міста від отримання російських паспортів, оскільки росія видає свої паспорти мешканцям тимчасово захоплених територій, щоби мобілізувати їх та відправити воювати проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-