У Рівному попрощалися з п’ятьма загиблими бійцями

У Рівному попрощалися з п’ятьма загиблими бійцями

Фото
Укрінформ
П’ятьох загиблих на фронті поліцейських поховали сьогодні у Рівному.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби обласної поліції у Фейсбуці.

«Нестерпний біль і смуток пронизує серце кожного, хто прийшов віддати останню шану п’ятьом загиблим бійцям спцепідрозділу «КОРД»: тисячі рівнян, увесь особовий склад поліції області, колеги із силових структур. Стримати сльози неможливо, як і бачити страждання рідних, в обійми яких більше не повернуться син, батько, чоловік…. У скорботі вся Рівненщина», - йдеться у дописі.

Як повідомили кореспонденту агентства у пресслужбі обласної поліції, п’ятеро поліцейських спецпідрозділу «КОРД» з Рівненської області героїчно загинули 22 травня під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету та цілісності України. Одного із них було встановлено відразу, а ще четверо — вважалися безвісти зниклими. Згодом усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз та тіла привезли у Рівне, де загиблих поліцейських рівняни зустріли навколішки із синьо-жовтими прапорами.

П’ятьох загиблих на фронті поліцейських поховали у Рівному / Фото: Поліція Рівненської області

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-