Вінниця прощається із бійцями КОРДу, які загинули, захищаючи Україну

Вінниця прощається із бійцями КОРДу, які загинули, захищаючи Україну

Відео
Укрінформ
Вінниця прощається із бійцями КОРДу, які загинули на Запоріжжі, захищаючи Україну.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«Вінниця зустріла загиблих бійців КОРДу живим коридором. Захищаючи Україну, дев’ять героїв спецпідрозділу з Вінниччини віддали свої життя», - йдеться у повідомленні.

Трагічну звістку про те, що в результаті ворожої ракетної атаки у Запорізькій області загинули дев’ятеро поліцейських управління КОРД обласної поліції, Вінниччина отримала 22 травня. Сьогодні тіла загиблих доправили у Вінницю.

Віддали своє життя за Україну дев'ятеро бійців Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Головного управління Нацполіції у Вінницькій області. Це Михайло Зайцев, Ігор Подзігун, Віталій Антощук і Дмитро Клименко, а також Богдан Щербань, Богдан Булега, Віталій Олійник, Ігор Бондарчук та Артур Туляк. Церемонія поховання загиблих героїв відбудеться у неділю, 29 травня.

Читайте також: На Вінниччині переселенці отримали 12 тонн гумвантажу

Як повідомлялось, 28 травня Вінницька міська рада перейменувала вулицю Блока на честь Героїв поліції.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: vinnitsa.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-