На Запоріжжі з окремих територій виїхало 80% населення

На Запоріжжі з окремих територій виїхало 80% населення

Укрінформ
У Запорізькій області з населених пунктів, де йдуть інтенсивні бої, виїхало 80% населення.

Про це в ефірі телемарафону сказав очільник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, передає Укрінформ.

“Усього тимчасово переміщених осіб у нас більше 80 000, маріупольчан - 6000, але більшість - це мешканці нашої області. Зокрема, Пологівського району, де йдуть бої вже досить тривалий час, потужні обстріли відбуваються. У деяких населених пунктах виїхало до 80% населення”,- сказав він.

Враховуючи те, що окупаційні війська мають намір здійснити повномасштабний наступ на Запоріжжя, Старух зазначив, що у будь-якому випадку населення обласного центру готове до евакуації. За його словами, люди вже розуміють, що треба взяти з собою в дорогу, які зробити запаси.

Він також нагадав про те, що вчора ворог випустив по Запоріжжю чотири крилаті ракети. Одна з них влучила в ТРЦ, ще одна - у приватний сектор, де знищено та пошкоджено понад 60 будинків. Відомо, що одна людина загинула.

Читайте також: Повідомили про підозру генералу рф, який наказав обстрілювати Запоріжжя

Як повідомляв Укрінформ. КП "Облводоканал" не має можливості доставити хімічні реагенти на станцію доочищення води, яка розташована в селищі Якимівка Запорізької області, бо загарбники заблокували проїзд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-