Із Слов’янська сьогодні близько 100 мешканців евакуювали до Рівненщини - ВЦА

Із Слов’янська сьогодні близько 100 мешканців евакуювали до Рівненщини - ВЦА

Укрінформ
На Донеччині із Слов’янська сьогодні, 26 травня, близько 100 мешканців виїхали евакуаційним автобусним рейсом до Рівненської області. Завтра – буде евакуація до Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Слов’янська міська військово-цивільна адміністрація.

«Сьогодні, 26 травня, з міста виїхали близько ста жителів громади. Їх було відправлено евакуаційним рейсом до Рівненської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завтра, 27 травня, заплановано відправлення чергового безкоштовного евакуаційного автобуса до Дніпра. Записатися бажаючим виїхати можна за телефонами гарячої лінії Слов’янської МВА.

«Користуйтесь можливістю виїхати до безпечних регіонів країни. Приймайте рішення та збирайтеся!», - наголосили у військово-цивільній адміністрації.

Читайте також: Ворог намагається відновити наступ на Слов’янськ

Як повідомлялося, місто Слов'янськ на Донеччині зранку 24 травня знову зазнало ворожого обстрілу, касетні снаряди влучили у приватну забудову одного з мікрорайонів.

Наразі триває підготовка підрозділів російських загарбників для відновлення наступу на Слов’янському напрямку.

На території Донецької області, підконтрольній українській владі, нині залишилося близько 370 тис. жителів, що становить 22% від тієї кількості, що була до 24 лютого. Решта виїхали у безпечні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-