На Закарпатті проводять обшуки в офісі найбільшої волонтерської організації

На Закарпатті проводять обшуки в офісі найбільшої волонтерської організації

Укрінформ
В офісі Руху підтримки закарпатських військових правоохоронці проводять обшуки. Причину їх в прокуратурі наразі не називають, робота волонтерів заблокована.

Про це повідомили у Фейсбуці волонтерської організації "Рух підтримки закарпатських військових", передає Укрінформ.

"Ми не розуміємо причин такої атаки на волонтерських рух. Наразі наша діяльність з допомоги військовим, у тому ж числі пораненим – заблокована", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці волонтерів з Руху. Вони називають обшуки "незаконними".

Як повідомили волонтери, із офісу було винесено усі сформовані замовлення із медициною, продуктами, гуманітаркою та військоим спорядженням. "Вся медицина тут, а раніше всі продукти, футболки, гуманітарка і військове... з уже сформованими замовленнями", - написали волонтери.

У Закарпатській обласній прокуратурі телефоном підтверджують факт обшуків в офісі волонтерів із "Руху", утім, причин не називають. Подробиці обіцяють оприлюднити згодом.

Читайте також: Незаконні 122 гектари: у справі про закарпатський маєток Медведчука оголосили підозру

Рух підтримки закарпатських військових - найбільша волонтерська організація Закарпаття, існує із початку російської війсни у 2014 році. Опікується закарпатськими військовими, які захищають Україну в різних військових формуваннях.

Фото: Фейсбук Руху підтримки закарпатських військових

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-