На Київщині руйнувань від бойових дій зазнали понад 25,7 тисячі будівель

На Київщині руйнувань від бойових дій зазнали понад 25,7 тисячі будівель

Укрінформ
У Київській області внаслідок бойових дій руйнувань зазнали понад 25 700 будівель, серед яких - навчальні заклади, лікарні та інші об’єкти критичної інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

“Наразі у Київській області проводяться ремонтні роботи житлових будинків та соціальних об’єктів, що постраждали внаслідок бойових дій. Загалом руйнувань зазнали понад 25 700 будівель. Серед них – навчальні заклади, дитячі садки, лікарні та інші об’єкти критичної інфраструктури”, - написав Кулеба.

Крім будівель, значних руйнувань також зазнала й дорожньо-вулична мережа. У першу чергу роботи з відновлення покриття вулиць та доріг проводяться в межах населених пунктів. Фахівці вже ліквідували вибоїни та пошкодження покриттів вулиць у місті Буча площею 706 метрів квадратних, у смт Гостомель – 559 м2, смт Бородянка – 2581 м2, с. Дмитрівка – 220 м2, смт Макарів – 270 м2.

Читайте також: На Київщині виявили більш як 10 масових поховань мирних жителів

У постраждалих населених пунктах продовжують працювати робочі групи, що фіксують наслідки російської агресії та знищення цивільної інфраструктури для подальшого її відновлення.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 22 травня у всіх населених пунктах Київської області, які постраждали через бойові дії, відновлено електро - і газопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-