Загарбники розстріляли працівника Запорізької АЕС у нього вдома, він у лікарні в тяжкому стані

Загарбники розстріляли працівника Запорізької АЕС у нього вдома, він у лікарні в тяжкому стані

Укрінформ
російські окупанти увірвались до помешкання співробітника Запорізької АЕС Сергія Швеця і розстріляли його з автоматичної зброї, лікарі борються за життя чоловіка.

Про це у Телеграмі повідомив Енергоатом, передає Укрінформ.

"23 травня 2022 року, російські окупанти увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця та розстріляли його з автоматичної зброї", - сказано в повідомленні.

За інформацією Енергоатому чоловік із численними кульовими пораненнями ушпиталений до міської лікарні Енергодара. Лікарі борються за його життя.

Читайте також: Замість недобитого «мера» Енергодара тимчасовим гауляйтером буде рекетир

Як повідомляв Укрінформ, Запорізька АЕС з 4 березня тимчасово захоплена російськими військами. На майданчику ЗАЕС, окрім військових рф, тривалий час незаконно перебувають представники "Росатому".

У результаті нападу російських військових і силового захоплення ЗАЕС загинуло дві особи, пошкоджено споруди атомної електростанції.

Читайте також: Рятувальники Енергодара вийшли на протест проти загарбників

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління СБУ за оперативного супроводу співробітників ГУ "І" Департаменту захисту національної державності СБУ.

Російському генералу, який брав безпосередню участь у силовому захопленні Запорізької АЕС, заочно повідомили про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-