Загарбники вранці обстріляли один з районів Харкова, є поранений

Загарбники вранці обстріляли один з районів Харкова, є поранений

Укрінформ
Внаслідок ранкового обстрілу Харкова військами рф постраждала одна людина, за добу в області шестеро поранених.

Про це 23 травня повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Минулої доби російські окупанти обстрілювали Харків та населені пункти області. Так, вчора із реактивних систем залпового вогню був обстріляний Київський район. Сьогодні вранці російські окупанти завдали удари в районі Павлового Поля, снаряд влучив біля зупинки громадського транспорту. 1 чоловік зазнав поранень вибуховою хвилею. За добу загалом по Харкову - 2 поранених. Тривають обстріли населених пунктів області. Минулої доби обстрілювали Циркуни, 2 поранених. В Первомайському – 1 поранений. 1 цивільний постраждав від обстрілів Балаклії», - повідомив голова ОВА.

Уночі обстрілів з боку ворога також зазнав Чугуївський район, внаслідок чого зайнялися приватні будинки, магазин і кафе. Ніхто не постраждав.

Синєгубов зазначає, що бойові дії на Харківщині тривають.

Читайте також: У Харкові від початку вторгнення рф з-під завалів будівель дістали тіла понад 150 загиблих

«За минулу добу ворог обстрілював позиції наших військових та готував нові спроби піти в наступ. На Харківському напрямку окупанти зосередилися на обороні. У районі Ізюму ворог на окремих ділянках намагався провести розвідку боєм, але зазнав втрат та відступив», - повідомив керівник області.

Читайте також: Будівництво нового житла у Харкові розпочнеться, коли військові підтвердять, що це безпечно - ОП

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-