У Чугуєві облаштували переправи через Сіверський Донець - ОП

У Чугуєві облаштували переправи через Сіверський Донець - ОП

Укрінформ
У місті Чугуїв на Харківщині, визволеному на початку березня, облаштовано дві переправи через річку Сіверський Донець, розробляється проєктна документація для відновлення мостів.

Про це в Телеграмі повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає Укрінформ.

"Чугуїв стоїть на річці Сіверський Донець. В місті зруйновано два мости. Для того, аби забезпечити сполучення, зараз облаштовані переправи. На одному мості є пішохідний перехід, на іншому – облаштований обʼїзд", - написав Тимошенко.

За його словами, наразі розробляється проєктна документація, і щойно військові нададуть дозвіл – розпочнеться будівництво мостів.

Заступник керівника ОП також повідомив, що у Чугуєві повністю зруйновані 3 багатоквартирні будинки та 15 приватних. Частково пошкоджено 177 будинків. Через дії окупантів постраждали дитячі садочки, школи, лікарні, промислові підприємства.

Міська влада продовжує працювати над відновленням.

"В першу чергу йдеться про повернення житла тим, чиї домівки повністю зруйновані. Вже опрацьовується план залучення і перебудови готелів та будівництво нових будинків", - зауважив Тимошенко.

Читайте також: Будівництво нового житла у Харкові розпочнеться, коли військові підтвердять, що це безпечно - ОП

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-