На Харківщині російські військові викрали селищну голову

На Харківщині російські військові викрали селищну голову

Укрінформ
У Харківській області російські військові викрали Дворічанську селищну голову Галину Турбабу і не відпускають протягом чотирьох днів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Суспільному голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«До того, як її затримали росіяни, вона вже чотири дні перебуває під, скажімо так, арештом. Це окупована територія», — сказав голова ОВА.

Про усі такі випадки місцева влада сповіщає Офіс Президента України та профільне міністерство — з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Мешканців Енергодара просять не виходити на протест через викраденого рятувальника

За словами Синєгубова, влада намагається підтримувати зв'язок з головами і старостами, які залишилися на захоплених територіях. «Велика кількість територій, де немає зв'язку. Подекуди вони виходять на територію, де можна зателефонувати", — наголосив голова адміністрації.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-