За минулу добу на Харківщині від російської агресії загинула одна людина, поранено 20

За минулу добу на Харківщині від російської агресії загинула одна людина, поранено 20

Укрінформ
За добу внаслідок російської агресії на Харківщині загинула одна людина, поранено 20.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Всього за добу внаслідок російської агресії - 20 поранених: Харків - 2; Лозова - 8, смт.Шевченкове - 6; с. Донець, Балаклійської громади - 1; Руські Тишки - 1, Дергачі - 2. На жаль, загинула 66-річна жінка у Дергачах", - написав очільник ОВА.

Він додав, що за минулу добу російські окупанти із реактивних систем залпового вогню обстріляли Олексіївку, Салтівку. Увечері через потрапляння боєприпасу в Харкові горіли павільйони одного з ринків міста.

По області боєприпаси влучали у Дергачах, Малій Данилівці, Чугуївському районі, Циркунах - рятувальники гасили пожежі у приватних домоволодіннях.

Ракетний удар фактично знищив Лозівський Будинок культури. Вночі окупанти обстрілювали Золочівську громаду, горіли житлові будинки.

Загалом на Харківщині росіяни намагаються утримати зайняті рубежі. Найгарячіше на Ізюмському напрямку. Але наші бійці ЗСУ тримають позиції і не дають ворогу просуватися вперед.

Читайте також: У Харкові внаслідок ворожих обстрілів горів ринок

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів сталося 10 пожеж - у приватних будинках, надвірних забудовах, гаражах, об’єктах інфраструктури. Зокрема, у Київському районі Харкова сталася пожежа на ринку.

Фото: Фейсбук Головного управління ДСНС України у Харківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-