Мешканців Бучі звільнили від сплати за комунальні послуги з 24 лютого до 15 квітня - міськрада

Мешканців Бучі звільнили від сплати за комунальні послуги з 24 лютого до 15 квітня - міськрада

Укрінформ
На позачерговій сесії Бучанської міської ради ухвалено рішення про звільнення споживачів комунальних послуг від сплати з 24 лютого до 15 квітня - у цей період місто 33 дні було захоплено російськими загарбниками. Споживачам здійснять перерахунок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Бучанська міська рада у Фейсбуці.

"На позачерговій сесії ухвалено рішення про звільнення споживачів від сплати за житлово-комунальні послуги, шляхом перерахунку за період з 24 лютого по 15 квітня 2022 року. Керівники комунальних підприємств забезпечать перерахунок житлово-комунальних послуг за цей період та звільнять від сплати споживачів за вищезазначений період", - йдеться у повідомленні.

Також рішенням міськради рекомендовано керівникам приватних підприємств, організацій, установ, що надають житлово-комунальні послуги споживачам та/або мешканцям на території населених пунктів Бучанської міської територіальної громади здійснити перерахунок вищезазначених послуг за аналогічний період.

Читайте також: Спікери парламенту Ірландії побували у Бучі та Ірпені

Як повідомлялось, збитки, що їх завдала Бучі армія росії, за оцінкою фахівців Мінекономіки та KSE становлять 449 мільйонів доларів.

Зранку 27 лютого російські військові на важкій техніці увійшли до Бучі. 31 березня російські війська залишили Бучу. У місті загинули понад 300 цивільних мешканців.

Україна вимагає від світової спільноти розслідувати злочини, які здійснила російська армія на Київщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-